Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 14 November 2021: Win vouchers, Gift cards

0
140
Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 14 November 2021 | Flipkart Video has now back with a new Quiz contest their App which is ‘Flipkart Ladies vs Gentleman Show’. Now play the Ladies vs Gentlemen video contest and get a chance to win vouchers, gems, super-coins for free.

So here in this article we are sharing all the correct answers of Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz contest. So if you are looking for correct answers then you must read this amazing post and get all the answers now. If you give all the answers correct then you can win the prize and everyday they comes with new new prizes.

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz

Quiz NameFlipkart Ladies vs Gentlemen Quiz
Date14 November 2021
TimeAll Day
PrizeFree vouchers, Mobile, Supercoins
All AnswersAdded

How to Play Ladies vs Gentlemen Quiz & Win?

  • Install & Open the App Android | IOS
  • Go to Game zone
  • Look for Ladies vs Gentlemen Quiz Banner & Click on it
  • Copy ans from below
  • Now give answer correctly & Submit
  • That’s it!

Also Play & Win:

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Here in this section, we will share Right answers for today’s Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz for. Just copy our given answers and increase your chance to win the prize.

Question 1: What % of people believe that women have to be a stricter parent while men only spoil kids?

Answer: 50%

Question 2: What % of people are okay with being in an open relationship?

Answer: 30%

Question 3: What % of men feel that women should not use swear words?

Answer: 60%

That’s it! If you are lucky then you can win the prize.

Old Answers:

Question 1: What % of people that friend should never get into a relationship as it spoils the friendship?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of men don’t mind accepting expensive gifts from the girl family when getting married?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of people believe that women are more organized than men?

Answer 3: 70%


Question 1: What % of women believe that they are better at communicating?

Answer 1: 70%

Question 2: What % of people believe that men in long distance relationships definitely have another partner?

Answer 2: 50%

Question 3: What % of men are forced to diet because of their partners?

Answer 3: 60%

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 14 November 2021 from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Flipkart.com App (“Flipkart.com App”).
  • Once you have signed-in to the Flipkart.com App, you can participate by navigating to the page where 6 (Six) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • After that, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions, and a total of 3000+ participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning an Assured Rewards.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here