Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14 November 2021: Win Big Prizes

0
135
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14 November 2021 | In Flipkart Game Zone section, they are comes with an another video quiz contest. This quiz is going live everyday on 12 Am Midnight and it’s valid for whole next day. Now Participants in the Kya Bolti Public quiz, you need to watch a video and after that they will ask you some simple question & you need to give the answer correctly to get a chance to win Smartphones, Vouchers as a Prize.

Here we are sharing Today’s Kya Bolti Public Flipkart Quiz Answers for you. You just need to scroll down and copy the answers to increase your chance to win the prize. If you are lucky then you can win some vouchers, smartphones & many more for free. So now read the full post.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Quiz NameFlipkart Kya Bolti Public Quiz
Date14 November 2021
TimeAll Day
PrizeFree vouchers, Mobile, Supercoins
All AnswersAdded

How to Play Kya Bolti Public Quiz ?

  • Install & Open the App Android | IOS
  • Go to Game zone
  • Look for Kya Bolti Public Quiz & Click on it
  • Copy ans from below
  • Now give answer correctly & Submit
  • That’s it!

Also Read & Play :

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Here in this section we will share all the correct answers of today’s Flipkart quiz. Just checkout and copy the answers to increase your chance to win prizes.

Question 1: What type of partner do you prefer?

Answer 1: Intelligent

Question 2: Which sport do people prefer to watch?

Answer 2: Cricket

Question 3: Which drink tastes better?

Answer 3: Coca-Cola

That’s it! Now you will see that you are a winner or not. You can win free Vouchers, gems.

Old Answers:

Question 1: What percent of boys like girls with long hair

Answer 1: 70-80%

Question 2: Which srk movie do people like more?

Answer 2: Kuch Kuch Hota Hai

Question 3: How do people prefer to travel in the mountain

Answer 3: Bike Ride


Question 1: Are you super superstitious about a black cat croosing your path?

Answer 1: No

Question 2: What percent of people remove their shoes before entering their house?

Answer 2: 60-70

Question 3: Do you still have a landline phone?

Answer 3: No

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here