Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 22 December 2021 & Win Vouchers, Mobile phones

0
385
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart has comes with an another game show in their Game zone section which is ‘Flipkart Daam Sahi Hai Quiz‘ contest and it’s live from today on Flipkart mobile app only. Now play this quiz, give all answers correctly and get a chance to win Realme c3 for free.

Now you just need to participants in the Flipkart Daam Sahi Hai quiz answers the question from below given answers and get a chance to win new new smartphone every day. So play the quiz and win now.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Quiz NameFlipkart Daam Sahi Hai Quiz
Date22 December 2021
TimeAll Day
PrizeFree vouchers, Mobile, Supercoins
All AnswersAdded

How to Play Daam Sahi Hai Quiz & Win?

  • Install & Open the App Android | IOS
  • Go to Game zone
  • Look for Fake or Not Quiz & Click on it
  • Copy ans from below
  • Now give answer correctly & Submit
  • That’s it!

Also Play more :

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers TODAY

Here below adding the correct answers, now just copy our given answers and play the quiz & increase your chance to win Smartphone every day for free.

(22 December 2021)

Question 1: Is the MRP of maharaja Whiteline juicer miser grinder greater than or less than rs 5000?

Answer 1: LESS THAN 5000

Question 2: What is the MRP of Samsung 198 l direct cool refrigerator?

Answer 2: Rs 30000

Question 3: Under which price range does the KP store wringer trolley fall?

Answer 3: Rs 35000-37000

That’s it! Now you will see that you are a winner or not. You can win free Vouchers, gems.


OLD Answers:

Question 1: Is the MRP of Flipkart Smartbuy Water Fountain greater than or less than ₹9999?

Answer 1: Greater Than 9999

Question 2: Which of these laptops comes under the budget of ₹130999?

Answer 2: ASUS F17 Gaming Laptop

Question 3: Slide to guess the MRP of W Women Kurta and Sharara Set.

Answer 3: Rs 7999


Question 1: What are the combined MRP of dr psycho foot and calf massager and Guccio natural heel treatment

Answer 1: Rs 42,950

Question 2: The MRP of polaroid UV protection sunglasses is greater than 3500

Answer 2: True

Question 3: What product am i?

Answer 3: Marshal Action 11 Google Assistant Smart Speaker


Question 1: Is the MRP of kitchen aid power plus juicer mixer grinder greater than or less than 23000

Answer 1: Greater Than 23000

Question 2: Fill in the missing digits the MRP of Featherlite motorized adjustable office table is 4-1

Answer 2: 46215

Question 3: What is the mrp of calvin klein slim jeans?

Answer 3: Rs 9999

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here